Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Δρ. Εκτορας Χατζηπαναγης, Πλαστικος Χειρουργος (Γερμανιας) & Αναπληρωτης Καθηγητης, MD PD PhD

image1

 Ο Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής είναι πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός Γερμανίας και Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Πολυτεχνείο του Μονάχου (TUM), με ιδιωτικό ιατρείο στη Βούλα και στο Κολωνάκι. Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από το περίφημο Πανεπιστήμιο του Cambridge (Ηνωμένο Βασίλειο) και ολοκλήρωσε το διδακτορικό του δίπλωμα (PhD) στη Βιοϊατρική Μηχανική στο University College του Λονδίνου (UCL, UK). Εκπαιδεύτηκε στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική στο νοσοκομείο Bogenhausen στο Μόναχο, υπό την καθοδήγηση του διεθνούς φήμης Καθηγητή Milomir Ninkovic. Ακόμη, ολοκλήρωσε την μετεκπαίδευσή του στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική υπό την διάσημη αισθητικό-πλαστικό χειρουργό του Μονάχου, Dr. Constance Neuhann-Lorenz, προτού αναπτύξει περαιτέρω τις δεξιότητές του στην αισθητική και κοσμετική χειρουργική, παρακολουθώντας τις σχολές κατάρτισης παγκοσμίως κορυφαίων πλαστικών χειρουργών, όπως οι G. Botti, M.P. Ceravolo, W. Gubisch, D. F. Richter και Ρ. Heden. Έχει εργαστεί σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στο Ηνωμένο Βασιλείο, στη Γερμανία, στη Σουηδία και στην Κίνα. Τα τελευταία χρόνια ο γιατρός συνεργάζεται επιτυχώς με τον Dr. U. Dornseifer, Διευθυντή του τμήματος Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στην Κλινική ISAR του Μονάχου. Το 2018, ο γιατρός σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τουλούζης, εισήγαγε στην Ελλάδα την πρωτοποριακή επέμβαση για σκαφοειδή θώρακα με 3D ενθέματα. O Δρ. Χατζηπαναγής είναι παγκοσμίως γνωστός επιστήμονας στον τομέα της αγγειογένεσης και της αιμάτωσης των ιστών και έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων σε επιστημονικά επιστημονικά περιοδικά μεγάλης εμβέλειας, καθώς και πολλαπλές ευρεσιτεχνίες. Είναι πρωτοπόρος της τεχνικής «εξωσωματική προσομοίωση τραύματος», μια μέθοδος για την επίτευξη αναγεννητικών αυξητικών παραγόντων από το περιφερικό αίμα, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί στην αναγέννηση του δέρματος και την ανάπλαση του προσώπου (HYPPP-Lift ® ). Ο γιατρός ειδικεύεται σε όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με το Mommy Makeover όπως ανόρθωση στήθους, κοιλιοπλαστκή, λίφτινγκ προσώπου και body contouring. 

Δρ. Σολων Ριρης, Μαιευτηρας & Γυναικολογος Χειρουργος, MBBS (UK), BSc (Honors), MRCOG, CCST

image2

Ο Δρ. Σόλων Ριρής είναι ένας πλήρως εκπαιδευμένος γυναικολόγος  στο Ηνωμένο Βασιλείο (University College London, UCLH). Είναι ειδικός γονιμότητας και εξωσωματικής γονιμοποίησης και έχει 18 χρόνια εμπειρίας σε όλες τις γενικές πτυχές του επαγγέλματός του. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην χειρουργική επέμβαση ελάχιστης πρόσβασης (λαπαροσκοπική) για τη διάγνωση και τη θεραπεία της υπογονιμότητας και σε περιπτώσεις ενδομητρίωσης. Χρησιμοποιεί επίσης το ρομπότ Davinci σε επιλεγμένες περιπτώσεις και χρησιμοποιεί προηγμένες λαπαροσκοπικές τεχνικές για σύνθετες γυναικολογικές διαδικασίες, όπως μυοεκτομή, υστερεκτομή και θεραπεία προχωρημένης ενδομητρίωσης.

Έχει εκτελέσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό 3D / 4D γυναικολογικών υπερηχογράφων χρησιμοποιώντας τις καλύτερες μηχανές USS (Voluson E8) για τη διάγνωση πολλών γυναικολογικών παθήσεων όπως οι ινομυώματα της μήτρας, οι κύστεις των ωοθηκών και η ενδομητρίωση.

Ως ενθουσιώδης για τη σύγχρονη ιατρική και για τις νέες προόδους, ο Δρ. Ριρής παρακολούθησε την προηγμένη ρομποτική χειρουργική επέμβαση στο παγκοσμίως γνωστό κέντρο ογκολογίας του Νοσοκομείου Royal Marsden. Εκεί απέκτησε εμπειρία σε εκτεταμένες γυναικολογικές επεμβάσεις και στη διαχείριση σύνθετων περιπτώσεων καρκίνου. Έχει επίσης αποκτήσει εμπειρία στο ρομπότ Da Vinci, το οποίο σε επιλεγμένες περιπτώσεις προσφέρει το πλεονέκτημα της χειρουργικής ακρίβειας ανώτερης σε σύγκριση με την ανοιχτή χειρουργική επέμβαση.

 Ο Δρ. Ριρής έχει μια τεράστια εμπειρία στο να διαχειρίζεται την εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου. Είναι υποστηρικτής της φυσικής γέννησης, του κόλπου μετά από καισαρική τομή (VBAC), της διανομής δίδυμων και το σχέδιό του είναι να διατηρήσει τον βαθμό της καισαρικής τομής χαμηλό, λόγω των γνωστών πλεονεκτημάτων της φυσικής γέννησης σε σύγκριση με την καισαρική τομή. 

Ειδικος: MOMMY MAKEOVER & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Μαθετε περισσοτερα

ΕΙΔΙΚΟΣ: Λαπαροσκοπικη χειρουργικη ελαχιστης προσβασης & ρομποτ Davinci, VBAC

Μαθετε περισσοτερα

ΜΙΑ ΧΡΑΜΑ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟς

image3


Η Μία Χραμά είναι πιστοποιημένη κρατική εμπειρογνώμων σε θέματα Μόνιμου Μακιγιάζ, ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία και γνώσεις αναλαμβάνοντας με επιτυχία εξειδικευμένες περιπτώσεις τόσο στο Ιατρικό όσο και το Αισθητικό κομμάτι της μεθόδου αυτής, ως αναγνωρισμένη Master Trainer και ειδικός της τεχνικής εφαρμογής του Μόνιμου Μακιγιάζ (Permanent Make-up). Η εταιρία της, MIA Aesthetics®, αποτελεί μια ανεξάρτητη και καινοτόμα Εταιρεία στην Αισθητική & Ιατρική Κοσμετολογία, η οποία ιδρύθηκε το 2012 στο Wetzlar της Γερμανίας, όπου βρίσκεται και η έδρα της. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη Γερμανία και την Ελλάδα. 

 


ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗ, BSc NUTRITION & DIETETICS, MSc applied & molecular physiology

image4

Η Λευκοθέα Καβρουλάκη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα  Θεσσαλονίκης. Έχει μακρά εμπειρία στη διατροφική επιστήμη και τη φυσική αγωγή. Η εκτεταμένη γνώση της σχετικά με τις διατροφικές ανάγκες των γυναικών της δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξει προσαρμοσμένα διατροφικά σχέδια που να καλύπτουν συγκεκριμένα τις διαφορετικές διατροφικές απαιτήσεις που εμφανίζονται πριν και μετά την εγκυμοσύνη.

ΕΙΔΙΚΟΣ: ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, MICRO-NEEDLING & ΘΕΡΑΠΕΙΑ PLASMA

Μάθετε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ: ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ

Μάθετε περισσότερα