image1

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το HYPPP-Lift  (Χιπ-Λιφτ / Χιπ-Λίφτινγκ) είναι μια επαναστατική τεχνική υγρού λίφτινγκ που δίνει λάμψη, φρεσκάδα και ζωτικότητα στο δέρμα, προσφέρωντας φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματα. Μια ενέσιμη θεραπεία λίφτινγκ προσώπου HYPPP-Lift είναι πλήρως ανώδυνη και βοηθά στη μόνιμη αποκατάσταση του βαθιού δερματικού ιστού, καθώς και στη βελτίωση των βιοχημικών ιδιοτήτων του δέρματος όπως η υφή, η ελαστικότητα και η ανακλαστικότητα του.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η θεραπεία HYPPP-Lift χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο προϊόν αναγεννητικών παραγόντων που προέρχεται από το δικό σας αίμα. Το HYPPP διαφέρει από τις  κοινές θεραπείες που βασίζονται στο αίμα, όπως η PRP, στη μοριακή του σύνθεση.  Το HYPPP παράγεται μέσω μιας διαδικασίας που μιμείται τη φυσική επούλωση του δέρματος, έξω από το σώμα (Εξωσωματική Προσομοίωση Τραύματος). Σε αντίθεση με τον τυπικό χρόνο προετοιμασίας των 30 λεπτών, που συνήθως απαιτεί το PRP, το HYPPP χρειάζεται 2-4 ημέρες προετοιμασίας, ανάλογα με την προβλεπόμενη χρήση. Συνεπώς περιέχει όλους τους αναγεννητικούς παράγοντες που παράγονται κανονικά κατά τη διάρκεια της επούλωσης του δέρματος. Αυτό οδηγεί σε φυσικά και μακροχρόνια αποτελέσματατα, και καθιστά το HYPPP-Lift  ιδανικό ως εξατομικευμένη θεραπεία, καθώς κάθε άτομο είναι διαφορετικό. 

image2

Ενώ συνήθως νομίζουμε ότι αυτό που προδίδει την ηλικία ενός ατόμου είναι οι ρυτίδες στο δέρμα, στην πραγματικότητα, αυτό που βλέπουμε είναι μόνο η εικόνα που δημιουργείται στο μάτι μας μέσω του φωτός που αντανακλάται από την επιφάνεια του δέρματος. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να διακρίνουμε την ηλικία κάποιου ατόμου με σχετική ακρίβεια, από μακριά, παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να δούμε τις ίδιες τις ρυτίδες ή άλλα σημάδια γήρανσης. Αν η επιφάνεια είναι λεία και λαμπερή, όπως το γυαλί, το φως αντανακλάται με την ίδια γωνία που πλήττει την επιφάνεια. Έτσι, στην ομαλή επιφάνεια του νεαρού δέρματος, οι ανακλώμενες ακτίνες φωτός κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση (κατοπτρική αντανάκλαση). Σε μια τραχιά επιφάνεια, όπως αυτή που δημιουργείται από τις ρυτίδες του ηλικιωμένου δέρματος, οι ανακλώμενες ακτίνες φωτός διασκορπίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις (διάχυτη αντανάκλαση). Αυτό δίνει μια μη ομοιόμορφη, θαμπή και γηρασμένη εμφάνιση. 


Το HYPPP-Lift  βοηθά την δημιουργία νέου ιστού στη βαθιά στιβάδα του δέρματος, μειώνοντας έτσι τις ανωμαλίες της επιδερμίδας και συμβάλλοντας στην λείανση της επιφάνειας του δέρματος, παρέχοντας μια πιο ομοιόμορφη, λαμπερή και νεανική εικόνα. 

Η ΤΕΧΝΙΚΗ

Κατά τη διάρκεια μιας ενέσιμης θεραπείας, το HYPPP συνδυάζεται με μια φυσική ουσία που βοηθά στο σχηματισμό ενός πλέγματος gel (γέλης) στην περιοχή της ένεσης. Αυτό δεσμεύει τους αναγεννητικούς παράγοντες του HYPPP, διασφαλίζοντας ότι απελευθερώνονται σταδιακά και συνεχώς στην γύρω περιοχή. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει τη μετανάστευση κυττάρων και την παραγωγή νέων αιμοφόρων αγγείων, τα οποία βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου και τη δημιουργία ενός νέου στρώματος ιστού. Το αποτέλεσμα είναι η βαθιά αναζωογόνηση του δέρματος και η ενίσχυση του περιγράμματος του προσώπου, ενώ η ανακλαστικότητα φωτός και η λάμψη του προσώπου βελτιώνονται σημαντικά. Προαιρετικά, μπορεί να προστεθεί επιπλέον ινωδογόνο στο HYPPP, σύμφωνα με το επιθυμητό αποτέλεσμα αύξησης του μαλακού ιστού, π.χ. για αναδιαμόρφωση ζυγωματικών ή πηγουνιού. Το HYPPP μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της εμφάνισης ρυτίδων και επιφανειακών ανωμαλιών στο πρόσωπο, βελτίωση σημείων ακμής, και μείωση της κυτταρίτιδας και ραγάδων στο σώμα.


Ως διαδικασία ιατρείου, το HYPPP εγχέεται στην κατάλληλη περιοχή με παρόμοιο τρόπο όπως άλλα υλικά πλήρωσης. Σε αντίθεση όμως με άλλες ενέσιμες θεραπείες προσώπου, όπως το υαλουρονικό οξύ και άλλα fillers, τα αποτελέσματα των οποίων διαρκούν λίγους μόνο μήνες, η θεραπεία με HYPPP έχει μακροχρόνια αποτελέσματα, αφού το πλέγμα γέλης ενσωματώνεται στον κανονικό ιστό και αναμορφώνεται σε φυσικό κολλαγόνο. Καθώς η θεραπεία είναι αυτόλογη, είναι πλήρως ασφαλής, γρήγορη και απλή, και μπορεί να παρασχεθεί με τοπική αναισθησία. 

image3

HYPPP-Lift με νηματα

Για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων, ειδικά όταν υπάρχει σημαντική χαλάρωση του δέρματος, η θεραπεία HYPPP-Lift μπορεί να συνδυαστεί με νήματα προσώπου (COG/PDO threads). Με αυτή τη μέθοδο γίνεται δυνατό το χτίσιμο νέου ιστού μέσω της δομής που παρέχουν τα νήματα, στο χρονικό διάστημα μέχρι να αυτοαναρροφηθούν, αξιοποιώντας τις αναπλαστικές ιδιότητες των αναγεννητικών παραγόντων του HYPPP. Ο συνδιασμός νημάτων με τη μέθοδο HYPPP-Lift (Χιπ-Λιφτ/Χιπ-Λίφτινγκ)  αποτελεί μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση για ασθενείς που επιθυμούν να αποφύγουν το επεμβατικό λίφτινγκ και επιτυγχάνει εντυπωσιακά και φυσικά αποτελέσματα σύσφιξης και ανάπλασης του προσώπου και λαιμού με μακρά διάρκεια ζωής. 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΑΝΑΠΛΑΣΗ & ΛΑΜΨΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ενίσχυση περιγράμματος προσώπου & βελτίωση της ανακλαστικότητας του δέρματος


Μείωση σημείων γήρανσης: ρυτίδες σύσπασης / ρυτίδες μεσόφρυου / ρινοπαρειακές ρυτίδες / γραμμές χαμόγελου / άνω χείλους / ρυτίδες κάτω πρoσώπου


Αύξηση/Αναδιαμόρφωση ζυγωματικών & πηγουνιού, Λίφτινγκ διπλοσάγονου

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΦΗΣ & ΤΟΥ ΤΟΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Βαθιά αναζωογόνηση και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος


Αφαίρεση μαύρων κύκλων στα μάτια


Μείωση της κυτταρίτιδας και λείανση ραγάδων στο σώμα

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Εσωτερική αναγεννηση του δέρματος, μείωση των πόρων και εξομάλυνση της ανομοιόμορφης επιφάνειας της επιδερμίδας


 Σημαντική βελτίωση της εμφάνισης ουλών ακμής 


Βελτίωση μελαγχρωματικών αλλαγών στο πρόσωπο μετά την εγκυμοσύνη

Διατήρηση Αποτελεσμάτων με myHYPPP® Skincare

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

image4

Η διαδικασία 'Εξωσωματική Προσομοίωση Τραύματος', μέσω της οποίας παράγεται το HYPPP, έχει αναπτυχθεί από τον διακεκριμένο πλαστικό χειρουργό Δρ. Έκτορα Χατζηπαναγή και την επιστημονική του ομάδα στο Λονδίνο (Πανεπιστήμιο UCL)  και το Μόναχο (Πανεπιστήμιο TUM), μετά από πέραν μίας δεκαετίας έρευνας. Η τεχνολογία, η οποία μπορεί επίσης να εφαρμοστεί για τη θεραπεία τραυμάτων, αλλά και αναγέννηση του δέρματος σε διαβητικά έλκη και εγκαύματα, έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Γερμανικού βραβείου για την καινοτομία στη βιοτεχνολογία το 2013 (EmaCure® Therapy) και του βραβείου Science4Life το 2016.   

image5

image6

image7

image8

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γραψτε μας!

+30 210 8958612 (ΕΛΛΑΔΑ) +357 96 444870 (ΚΥΠΡΟΣ)